Predstavljanje projekta "Budi mi prijatelj cijeli dan" Ispis
Subota, 25 Svibanj 2019 12:26

2019-5-25Projekt "Budi mi prijatelj cijeli dan" koji je  je financirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, predstavljen je u našem vrtiću u srijedu 22. svibnja.


S. Rahela, voditeljica vrtića, pozdravila je voditelje projekta i sve prisutne, izrazivši zadovoljstvo što je ovaj projekt odobren jer će on pridonijeti boljoj kvaliteti rada vrtića na svim razinama. Na početku predstavljanja djeca iz vrtića otpjevala su pjesmu uz pokret "Vesela smo djeca mi".
Projekt su predstavili gosp. Nikolina Đuran Sobol, Ivan Sobol i Irene Manca ispred Udruge "Mladi u EU" Šibenik, voditelji ovog projekta.
Nikolina je u predstavljanju  projekta "Budi mi prijatelj cijeli dan" naglasila kako je ovaj projekt financiran sredstvima iz Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, a traje 30 mjeseci, od 19.11.2018. -19.05.2021. Ovisno o kvaliteti provođenja nada se da će biti i novih natječaja. Iznijela je cilj i sve aktivnosti projekta: od omogućavanja smjenskog rada roditeljima, nabavljanja didaktičke opreme, pružanja kvalitetne usluge odgojno obrazovnog rada kroz omogućavanje sudjelovanja na stručnim edukacijama, zapošljavanju novih djelatnika i stručnjaka, nabavu stručne literature, nabavu namještaja i dr.
Nakon predstavljanja svi prisutni nastavili su se družiti uz pripremljenu zakusku.