Duhovna obnova u Šibeniku Ispis
Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017 20:00

2017-3-20-obnovaIdeja duhovne obnove za odgojiteljice i stručne suradnice DV Blažena Hozana dugo je postojala u našim planovima, a ovog vikenda, 17.-19.3. ona je po prvi put i zaživjela u prekrasnom samostanu i vrtiću sestara dominikanki u Šibeniku. Srdačnom dobrodošlicom naših dragih sestara, okupljanjem djelatnica iz Korčule, Šibenika i Zagreba, zajedničkom večerom te križnim putem, započelo je naše dvodnevno duhovno putovanje.

Više...
 
Duhovna obnova za odgojiteljice u vjeri u Šibeniku Ispis
Petak, 03 Ožujak 2017 07:08

P8200014 CustomDuhovna obnova za odgojiteljice u vjeri koje rade u vrtićima sestara dominikanki u Zagrebu, Korčuli i Šibeniku održat će se od 17. do 19. ožujka 2017. u Šibeniku. Voditelji duhovne obnove biti će generalni vikar don Marinko Mlakić i vrhovna glavarica sestara dominikanki s. Katarina Maglica.

Više...
 
Čekajući snijeg Ispis
Četvrtak, 19 Siječanj 2017 07:22

IMG 1061Toliko smo željeli snijeg, ali nas je mimoišao. Zato smo našoj kreativnosti dali oduška pa su nastali ovi predivni radovi.

Više...
 
Božićni ukrasi u našem vrtiću Ispis
Utorak, 03 Siječanj 2017 07:42

 


2017-1-3 CustomU vrtiću su stigli i lijepi anđeli. Ovog najvećeg napravila je teta Katarina, a nama je preostalo da se samo divimo! Tu su i naši božicni radovi, kuglice, borovi,čestitke, ukrasi, kolačići, jaslice!

Više...
 
Božićna priredba Ispis
Petak, 30 Prosinac 2016 12:55

 

 

2016-12-14Pripremali smo se i za božicnu priredbu, premda su "vladale vodene kozice i viroze" ipak nismo se dali obeshrabriti već smo marljivo vježbali želeći razveseliti naše roditelje, bake, djedove, tete i sve ostale koji su nas dosli gledati. Na pozornicu smo doletjeli kao mali Anđeli i i svojim plesom  uz pjesmu "Anđeli" nagovjestili dolazak Božićnih blagdana. A nakon toga smo zapjevi pjesmu "Ide zima" i tako najavili zimske radosti koje nas očekuju u hladnoj zimi koja nas je već zagrlila svojim hladnim plaštem.  

Više...
 
Posjetio nas je sv. Nikola Ispis
Petak, 30 Prosinac 2016 12:51

sv.nikolaU Šibeniku ima crkva sv. Nikole koja se samo taj dan otvara za vjernike i posjetitelje. Posjetili smo je. U njoj nam je don Krešo podijelio čokoladice i slikali smo se s njim ispred kipa sv. Nikole. Susreli smo sv. Nikolu koji je žurio na brod, ali stigli smo mu odpjevati nekoliko pjesama i porazgovarati i fotografirati se s njim, a kada su ga djeca pitala ima li darova za njih rekao je da nam ih je već ostavio u vrtiću. Korina je oduševljeno mami rekla da je konačno vidjela pravog sv. Nikolu!

Više...
 
Advent u našem vrtiću Ispis
Petak, 30 Prosinac 2016 12:36

nikProsinac nam je donio mnoge nove aktivnosti i radosti. Neke od njih možete vidjeti na ovim fotografijama. Na adventskom vijencu "hodali" smo korak po korak do Isusova rođendana, prateći sve važne događaje. Radili smo i razne čizmice za sv. Nikolu.

Više...
 
Obavijest o upisu djece Ispis
Nedjelja, 20 Studeni 2016 20:38

Poštovani roditelji!

Od siječnja 2017. godine u vrtiću planiramo otvoriti još jednu odgojno-obrazovnu skupinu. Svi oni koje žele upisati svoje dijete u Dječji vrtić Blažena Hozana Podružnica u Šibeniku mogu predati u tajništvo vrtića dokumente za upis djeteta.


Rok primanja zahtjeva za upis djeteta u vrtić je do
12.12.2016.
od 11- 12 sati i od 16 -17 sati


DOKUMENTI UZ ZAHTJEV ZA UPIS


1. popunjeni i potpisani zahtjev za upis (obrazac dostupan u dječjem vrtiću i na web-stranici: http://www.dominikanke.org )
2. rodni list ili izvadak iz matice rođenih ili potvrdu s podacima o rođenju djeteta (bez obzira na datum izdavanja isprave)
3. uvjerenje o mjestu prebivališta djeteta, te presliku osobne iskaznice roditelja,
4. dokaze o činjenicama bitnim za ostvarivanje prednosti kod upisa.
5. ostala dokumentacija navedena u zahtjevu za upis djeteta u dječji vrtić

 

Voditeljica Podružnice
s. Rahela Rukavina

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 » > Kraj >>